WWE 2K24

BIANCA BELAIR

Bianca Belair is een allround atleet en de beste in wat ze doet, zeker in het WWE. De drievoudig kampioen bij de vrouwen is een WWE 2K24 cover superster.

Bianca Belair is een van de meest atletische supersterren in het WWE, wat geen verrassing mag zijn omdat ze een voormalig All-SEC en All-American track-and-field atleet is. Belair geeft alles: of het nu op de baan, de sportschool of in de ring is. Haar competitiedrang is niet te onderschatten.

Belair sloot zich in 2016 aan bij het WWE en beklom vervolgens de ladder van sport entertainment, van talentvol WWE rekruut tot first-round keuze in de 2021 WWE Draft. Vanwege haar snelle succes, claimde ze de titel “The EST”—de beste, sterkste en snelste— een titel die ze meer dan verdiend heeft na het winnen van drie vrouwentitels. Belair gebruikt haar indrukwekkende mix van lenigheid en kracht, samen met haar unieke beweging— een gemene zweepslag over het hele lichaam met haar lange vlecht — om iedereen die het tegen haar opneemt te verslaan.

De drievoudig kampioen en voormalig first-round pick is een van de meest succesvolle supersterren in de vrouwendivisie en ze voegt zich bij Ripley als eerste vrouwelijke duo op een WWE 2K cover.