WWE 2K24

RHEA RIPLEY

Rhea Ripley maakt haar debuut als een WWE 2K24 cover superster en ze brengt het DNA van een kampioen mee naar de competitie, samen met haar unieke stijl.

Rhea Ripley komt uit Australië en ze strijdt met een ongeëvenaarde mate van vastberadenheid en kracht. Geboren 'Down Under', kwam ze eerst uit in de NXT UK divisie, waar ze naam voor zichtzelf maakte door formidabele tegenstanders te verslaan met meedogenloze kracht, op weg naar de eerste vrouwelijke NXT UK kampioen. Nadat ze NXT circuit had gedomineerd, voegde ze zich met haar unieke stijl en persoonlijkheid bij het rode merk, waarbij ze haar Monday Night Raw debuut maakte in 2021.

Sinds ze zich aansloot bij de hoofdselectie van WWE, heeft Ripley flink wat titels op haar conto, zoals de Raw Women’s Championship bij WrestleMania 37, de 2023 Women’s Royal Rumble wedstrijd en het verslaan van Charlotte Flair tijdens WrestleMania 39, om zo de SmackDown kampioen bij de vrouwen te worden.

De schaamteloze houding en felle vastberadenheid van de Judgment Day leden maken haar uniek en een ideale cover atleet voor WWE 2K24.