WWE 2K24

Cody Rhodes

Cody Rhodes, zoon van wijlen WWE legende Dusty Rhodes, is tweevoudig intercontinentaal kampioen, zesvoudig Tag Team kampioen en winnaar van de 2023 Royal Rumble.

Als zoon van wijlen WWE Hall of Famer Dusty Rhodes, “The American Nightmare”, komt Cody Rhodes voort uit een beroemde WWE familie, maar hij heeft de laatste jaren zijn eigen carrière opgebouwd. Het superster wonderkind maakte zijn WWE debuut in 2007 en was een formidabele tegenstander in Tag Team kampioenschappen, met zes veroverde titels tussen 2007 en 2016. Rhodes behaalde ook twee intercontinentale titels gedurende een periode van negen jaar, voordat hij een carrière startte buiten WWE.

Na een tijdje uit de spotlights van de WWE ring te zijn geweest, maakte Rhodes een geweldige rentree als verrassingstegenstander bij WrestleMania 38, waarmee hij zijn tegenstander Seth “Freakin” Rollins en de menigte in verbijstering achterliet. Nu hij zich heeft aangesloten bij de leider op het gebied van sport entertainment, heeft Rhodes de absolute top bereikt van WWE. Tijdens een brute Hell in a Cell wedstrijd scheurde Rhodes zijn borstspier, maar streed door om uiteindelijk “The Visionary” te verslaan.

Rhodes moet nog altijd het WWE Universal kampioenschap veroveren, maar hij is vastberaden dit te doen en zijn verhaal af te ronden. Rhodes is een van de sterkste, hardste supersterren in het WWE en dat maakt hem een geweldigde cover superster voor WWE 2K24.